Advertisement

Χρόνια Πολλά Γενέθλια Ευχέσ : Χρόνια πολλά Μαμά | Γενέθλια, Μαμά : Αγάπη μου χρόνια σου πολλά.

Χρόνια Πολλά Γενέθλια Ευχέσ : Χρόνια πολλά Μαμά | Γενέθλια, Μαμά : Αγάπη μου χρόνια σου πολλά.. 5 ευχές για γενέθλια στα αγγλικά. Кали протохронья хронья сас пола кала на перасэтэ счастливого нового года! Ξεκινάει η ενημέρωση από τον υπουργό υγείας κύριο βασίλη κικίλια. Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να μην σταματήσεις ποτέ να κυνηγάς τα όνειρά σου και κάθε μέρα να είναι μια νέα περιπέτεια που θα σε φέρει όλο και πιο κοντά στο να τα πραγματοποιήσεις. Κάθε χρόνος της ζωής σου να είναι τόσο λαμπερός όσο το φως στα μάτια σου !

Μέσα απ' την καρδιά μου, μαζί με τις ευχές μου για τη γιορτή σου, εύχομαι στη φετινή χρονιά να πραγματοποιηθούν οι στόχοι και οι ευχεσ στο συντροφο τησ ζωησ σου. Οι φίλες μας μπορούν να είναι τα λαχεία της ζωής αλλά όταν έχουν γενέθλια πρέπει να τους το υπενθυμίσουμε πιο έντονα. Στην κατηγορία αυτή θα βρείτε μαντινάδες για γενέθλια και ευχές γενεθλίων για τα χρόνια πολλά. Με αφορμή τα 70α γενέθλια του αυστριακού μετανάστη που έγραψε ιστορία στις ηπα είτε στον καλλιτεχνικό είτε στον πολιτικό στίβο ο σλάι έκανε δύο αναρτήσεις για να ευχηθεί στον αδελφό του άρνι χρόνια πολλά. Κάθε λουλούδι είναι και μια ευχή που σου εύχομαι η κάθε μία της να γίνει αληθινή!

Χρόνια Πολλά Ηλία - YouTube
Χρόνια Πολλά Ηλία - YouTube from i.ytimg.com
Или χρόνια πολλά — хронья пола! Οι αθηναίοι κατέλαβαν το νησί της μήλου και σφαγίασαν τον πληθυσμό του νησιού. Μερικές φορές δε θες να ξέρεις πόσα έχεις φάει! Кали протохронья хронья сас пола кала на перасэтэ счастливого нового года! На та экатостисис живи до ста лет! Εύχομαι αυτά τα γενέθλια να είναι τόσο γλυκά όσο εσύ. Οι ευχές για τα γενέθλιά είναι ο καλύτερος τρόπος για να δείξεις ότι νοιάζεσαι και ενδιαφέρεσαι για τον άλλον. Αγαπημένη μου εύχομαι τα φετινά γενέθλια να είναι τα καλύτερα.

Ξεκινάει η ενημέρωση από τον υπουργό υγείας κύριο βασίλη κικίλια.

Χρόνια σου πολλά και ευτυχισμένα με χιλιάδες ευχές και όλη η αγάπη μου για σένα! Εύχομαι τα φετινά γενέθλια να σου χαρίσουν υγεία, ευτυχία και πρόοδο. Μερικές φορές δε θες να ξέρεις πόσα έχεις φάει! Χρόνια πολλά • (chrónia pollá). Κάθε λουλούδι είναι και μια ευχή που σου εύχομαι η κάθε μία της να γίνει αληθινή! Ευχηθείτε χρόνια πολλά με τις πιο πρωτότυπες ευχές για γενέθλια. Κάθε χρόνος της ζωής σου να είναι τόσο λαμπερός όσο το φως στα μάτια σου ! Χρόνια πολλά για τα γενέθλια σου! Кали протохронья хронья сас пола кала на перасэтэ счастливого нового года! Χρόνια πολλά και ευτυχισμένα, χιλιάδες ευχές με όλη μου την αγάπη για σένα. Μερικές φορές δε θες να ξέρεις πόσα έχεις φάει! Να έχεις υγεία, τύχη, καλούς φίλους και υπέροχες αναμνήσεις. Χρόνια πολλά σου εύχομαι για τα γενέθλια σου, να ΄χεις πάντα χαμόγελο βαθιά μες την καρδιά σου!

Однако в последние несколько лет во многих местах ослабло правительственное давление на религиозные группы. Μερικές φορές δε θες να ξέρεις πόσα έχεις φάει! Αγάπη μου εύχομαι κάθε μέρα να είσαι χαρούμενη όπως αυτή την ημέρα της γιορτής σου! Να έχεις υγεία, τύχη, καλούς φίλους και υπέροχες αναμνήσεις. Ευχές για την ονομαστική εορτή.

Κάρτες με μαντινάδες για γενέθλια - ευχές γενεθλίων ...
Κάρτες με μαντινάδες για γενέθλια - ευχές γενεθλίων ... from i1.wp.com
Χαρούμενα γενέθλια (charoúmena genéthlia, happy birthday). Η 20η μαϊου είναι μια ακόμα ημερομηνία που έχουν τα γενέθλια τους προσωπικότητες που έχουν γράψει τη δική τους ιστορία στον σύλλογο και η «μάνα του λόχου» στέλνει τις ευχές της. Μέσα απ' την καρδιά μου, μαζί με τις ευχές μου για τη γιορτή σου, εύχομαι στη φετινή χρονιά να πραγματοποιηθούν οι στόχοι και οι ευχεσ στο συντροφο τησ ζωησ σου. Να ζήσεις μωρό μου και χρόνια πολλά, μεγάλος να γίνεις να βγάλεις λεφτά, παντού να σκορπίζεις ευρωπουλα πολλά και όλοι να λένε χρόνια πολλά! Αγαπημένη μου εύχομαι τα φετινά γενέθλια να είναι τα καλύτερα. Για τα γενέθλιά σου, σου εύχομαι χρόνια πολλά. Τα γενέθλια είναι σαν τα γλυκά. Αγάπη μου εύχομαι κάθε μέρα να είσαι χαρούμενη όπως αυτή την ημέρα της γιορτής σου!

Στην πολιτική ζωή της αθήνας αρχίζει να κυριαρχεί ο αλκιβιάδης που θα πείσει τους αθηναίους να κάνουν εκστρατεία κατά των συρακουσών.

Хронья пола йя та йенетлия су долгих лет в твой день рождения! Τα γενέθλια είναι σαν τα γλυκά. Δύο χρόνια αργότερα, το 416 π.χ. Εύχομαι με όλη μου την καρδιά χαρούμενα κι ευτυχισμένα γενέθλια. Χρόνια πολλά και ευτυχισμένα, χιλιάδες ευχές με όλη μου την αγάπη για σένα. Χρόνια (chrónia, years) + πολλά (pollá, many). Εύχομαι τα φετινά γενέθλια να σου χαρίσουν υγεία, ευτυχία και πρόοδο. Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να μην σταματήσεις ποτέ να κυνηγάς τα όνειρά σου και κάθε μέρα να είναι μια νέα περιπέτεια που θα σε φέρει όλο και πιο κοντά στο να τα πραγματοποιήσεις. Αν όλοι οι άνθρωποι μεγαλώνοντας. Αγάπη μου χρόνια σου πολλά. Μερικές φορές δε θες να ξέρεις πόσα έχεις φάει! Кали протохронья хронья сас пола кала на перасэтэ счастливого нового года! Ευχηθείτε χρόνια πολλά με τις πιο πρωτότυπες ευχές για γενέθλια.

Να έχεις υγεία, τύχη, καλούς φίλους και υπέροχες αναμνήσεις. Τα γενέθλια είναι σαν τα γλυκά. Εύχομαι τα φετινά γενέθλια να σου χαρίσουν υγεία, ευτυχία και πρόοδο. Η ζωή που σήμερα γνώρισες, να σου δίνει μόνο χαρές μέχρι τα εκατό σου χρόνια. Να ζήσεις μωρό μου και χρόνια πολλά, μεγάλος να γίνεις να βγάλεις λεφτά, παντού να σκορπίζεις ευρωπουλα πολλά και όλοι να λένε χρόνια πολλά!

Κάρτες γενεθλίων Χρόνια Πολλά για τα γενέθλια σου ...
Κάρτες γενεθλίων Χρόνια Πολλά για τα γενέθλια σου ... from i1.wp.com
Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να μην σταματήσεις ποτέ να κυνηγάς τα όνειρά σου και κάθε μέρα να είναι μια νέα περιπέτεια που θα σε φέρει όλο και πιο κοντά στο να τα πραγματοποιήσεις. Αγαπημένο μου παιδί για τα τα γενέθλια είναι σαν τα γλυκά. Однако в последние несколько лет во многих местах ослабло правительственное давление на религиозные группы. Ξεκινάει η ενημέρωση από τον υπουργό υγείας κύριο βασίλη κικίλια. Χρόνια πολλά για τα γενέθλια σου! Кали протохронья хронья сас пола кала на перасэтэ счастливого нового года! Χρόνια σου πολλά και ευτυχισμένα με χιλιάδες ευχές και όλη η αγάπη μου για σένα! Τα φετινά γενέθλια εύχομαι να διαφέρουν, την ευτυχία και.

Χρόνια πολλά και ευτυχισμένα, χιλιάδες ευχές με όλη μου την αγάπη για σένα.

Или χρόνια πολλά — хронья пола! Однако в последние несколько лет во многих местах ослабло правительственное давление на религиозные группы. Η ζωή που σήμερα γνώρισες, να σου δίνει μόνο χαρές μέχρι τα εκατό σου χρόνια. Кали протохронья хронья сас пола кала на перасэтэ счастливого нового года! Χρόνια σου πολλά και ευτυχισμένα με χιλιάδες ευχές και όλη η αγάπη μου για σένα! Εύχομαι κάθε σου μέρα να είναι μια ξεχωριστή γιορτή. Τα τελευταία χρόνια, ωστόσο, υπήρξε μια απογοήτευση σε πολλά μέρη της κυβερνητικής πίεσης στις θρησκευτικές ομάδες. Εύχομαι τα φετινά γενέθλια να σου χαρίσουν υγεία, ευτυχία και πρόοδο. Να έχεις υγεία, τύχη, καλούς φίλους και υπέροχες αναμνήσεις. Ένα μπουκέτο λουλούδια… ένα μπουκέτο ευχές! Ευχές για την ονομαστική εορτή. Χρόνια πολλά και ευτυχισμένα, χιλιάδες ευχές με όλη μου την αγάπη για σένα. Μέσα απ' την καρδιά μου, μαζί με τις ευχές μου για τη γιορτή σου, εύχομαι στη φετινή χρονιά να πραγματοποιηθούν οι στόχοι και οι ευχεσ στο συντροφο τησ ζωησ σου.

Κάθε χρόνος της ζωής σου να είναι τόσο λαμπερός όσο το φως στα μάτια σου ! χρόνια πολλά. Στην πολιτική ζωή της αθήνας αρχίζει να κυριαρχεί ο αλκιβιάδης που θα πείσει τους αθηναίους να κάνουν εκστρατεία κατά των συρακουσών.

Post a Comment

0 Comments